Princess Mask – ulasan, kesan, harga

Princess Mask – ulasan, kesan, harga

28 Mac 2018 Off By Arissa

Adakah anda masih ingat hari di mana jerawat tumbuh di muka anda menyebabkan anda berasa takut untuk pergi ke sekolah? Kulit sentiasa menjadi kelemahan saya, saya berasa malu dengannya dan ini menjadikan saya takut untuk berhadapan dengan orang lain. Dengan usia, kulit saya menjadi lebih baik, tetapi saya masih tidak dapat menghilangkan kesemua jerawat. Saya cuba mengubah diet harian, membersihkan diri daripada toxic. Namun, ia menyebabkan kesan sampingan yang tidak saya mahukan. Baru-baru ini, saya terbaca tentang produk kosmetik Princess Mask, yang mana di pasarkan sebagai satu cara profesional untuk menyucikan kulit muka dan melawan jeragat, jerawat dan parut. Bagi saya, komposisi 100% semula jadi, tiada kesan sampingan dan kesan yang terjamin adalah sesuatu yang amat menerujakan. Harganya yang berpatutan juga menjadi titik tambahan kepada saya dan satu lagi perkara yang menarik minat saya adalah pandangan-pandangan positif dan sah daripada para pengguna lain (tiada pandangan palsu yang dibayar oleh penjual – bolehkah sesiapa nyatakan bahawa mereka tidak pernah melihat maklum balas palsu yang memuji produk-produk kosmetik di mana ayatnya seperti ditulis oleh penjual itu sendiri?). Saya akan menerangkan selengkapnya tentang Princess Mask dan cara ianya berfungsi.

Contents

Komposisi Princess Mask

Produk ini secara majoritinya adalah kombinasi daripada 4 bahan berbeza iaitu: kuman gandung, buluh arang, minyak limau gedang dan provitamin B5. Kuman gandung menjana semula, melembutkan dan menguatkan kulit, di samping menghilangkan kedut di muka. Buluh arang pula menyucikan jauh ke dalam pora-pora kulit muka. Minyak limau gedang bertanggungjawab mengimbangi kalenjar sebum, mengecilkan pora dan menghalang pembentukkan jerawat. Provitamin B5 melembabkan dan melicinkan kulit muka secara sempurna di samping menghilangkan radang. Kombinasi 4 jenis bahan tersebut membolehkan Princess Mask berfungsi dengan amat berkesan demi melawan jerawat dan membaik pulih kulit muka.

Pandangan terhadap Princess Mask

Apabila saya membaca maklum balas tentang produk ini, perkara pertama yang saya perasan adalah kekurangan pemasarannya. Tiada sesiapa cuba untuk meyakinkan saya bahawa produk ini dapat menyelesaikan segala masalah saya selama ini. Saya hanya melihat melalui pandangan jujur orang lain yang telah mencuba Princess Mask dan mahu berkongsi pengalaman mereka. Sekitar 90% pengguna mendapat kesan yang positif melalui penggunaan produk ini. Kebanyakkan mereka dapat melihat perubahan setelah menggunakannya selama 2 minggu dan berjaya menghapuskan jerawat selepas hanya 1 bulan. Sudah semestinya kamu perlu melakukan kajian mendalam untuk melihat peratusan betul pengguna yang berjaya dirawat dengan sempurna tetapi dengan melihat pandangan pengguna di internet, ia pasti berada di antara 80-90%. Saya rasa statistik yang saya berikan tersebut adalah berpatutan dengan produk ini.

Harga Princess Mask

Satu pakej Princess Mask adalah RM 179 ketika ‘sale’. Rawatan lengkap hanya mengambil masa 2 bulan dan anda akan menggunakan 2 pakej sahaja dalam tempoh tersebut, bermakna hanya RM 358 sahaja diperlukan. Wow! Bagi saya, itu merupakan harga yang cukup murah demi menyelesaikan segala masalah kulit saya. Berapa lama boleh kita bersabar dengan jerawat? Jika seseorang telah memberitahu saya tentang produk ini 15 tahun yang lalu, bahawa saya boleh menyelesaikan masalah utama muka saya dengan harga kurang daripada RM 360, sudah pasti saya akan membelinya tanpa berfikir 2 kali.

Princess Mask harga

Konklusi Princess Mask

Saya amat berpuas hati dengan keputusan saya untuk membeli mask ini. Anda perlu mengambil kira kemungkinan bahawa seseorang dengan masalah jerawat yang serius tidak berjaya merawat masalahnya menggunakan produk ini, tetapi dalam kes masalah jerawat saya, produk ini merupakan solusi terbaik. Saya tidak menyesali sesen pun wang yang telah saya belanjakan pada Princess Mask. Terima kasih kepada kulit cantik yang telah saya miliki ini, keyakinan saya bertambah dan saya kini tidak lagi berasa malu untuk berjumpa dengan orang lain. Jika terlintas di fikiran anda tentang keberkesanan Princess Mask pada kulit anda, anda tidak perlu membeli rawatan penuh lagi buat masa sekarang, cukup dengan membeli hanya 1 pakej sahaja. Setelah itu, jika anda berpuas hati seperti saya, anda boleh membeli 1 pakej lagi. Untuk meningkatkan lagi keberkesanan Princess Mask, anda boleh membuang makanan yang tidak baik untuk kulit dalam diet seharian, di samping memberi perhatian juga kepada produk pembersihan toxic badan. Mereka sering menjadi punca kepada masalah kulit. Cara penggunaan Princess Mask adalah ringkas iaitu: Letakkan pada muka 3 kali seminggu (anda tidak boleh guna apabila terdapat luka atau calar) dan bilaskan muka menggunakan air setelah 25 minit mask dipakai.